Hospitality goes live Thessaly & Epirus «The Future is now. » COCO-MAT Business Event

Το ξενοδοχειακό marketing τμήμα της COCO-MAT οργανώνει την Τετάρτη 11 Μαίου από τις 11.00 έως τις 14.00 , στο ξενοδοχείο Valis Resort στην Αγριά του Βόλου,  το δια ζώσης Business Event “Hospitality goes live Thessaly” «The Future is now.» και αντοιστοιχο event θα γίνει την Πέμπτη 26 Μαίου από τις 11.00 έως τις 14.00 , στο ξενοδοχείο Lake Spirit στα Ιωάννινα  με σκοπό την ανάδειξη και προώθηση νέων πρακτικών και νέων trends της ξενοδοχειακής αγοράς με προσκεκλημένους σημαντικούς ανθρώπους από διάφορα επαγγέλματα και τομείς του τουρισμού.

Διακεκριμένοι εκπρόσωποι με εμπειρία και γνώση στον χώρο του τουρισμού αλλά και της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης θα μας μιλήσουν για τις εμπειρίες τους, καλές πρακτικές πάνω στον τομέα τους,  τις αλλαγές που έρχονται στον τομέα της ενέργειας, της διαχείρισης contracts με travel agencies και εκπαίδευσης προσωπικού, της προσέγγισης του φιλοξενούμενου, της γαστρονομίας ως εργαλείο πώλησης, τις νέες μορφές και τάσεις του τουρισμού, νέα από την αγορά, αλλά και στα πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα ελκυστικό περιεχόμενο, concept της επιχείρησης.

Ακόμα θα μπορέσουμε να αναλύσουμε τις πολύ-επίπεδες αλλαγές που συμβαίνουν στον κόσμο, πόσο συνειδητοποιημένοι είμαστε για να κάνουμε αλλαγές και ποιος πρέπει να είναι ο νέος χαρακτήρας και το πλάνο της επιχείρησής μας, έτσι ώστε να διαφοροποιηθούμε και να πετύχουμε τους στόχους μας, είναι κάποιες βασικές πρακτικές που θα συζητηθούν.

Στόχος των COCO-MAT Road Show είναι η ανταλλαγή ιδεών, προσωπικών ιστοριών και πετυχημένων πρακτικών, θετικής ενέργειας και καινοτομιών στο χώρο της φιλοξενίας.

Αντίστοιχα Road Show Business Events έχουν διοργανωθεί με επιτυχία στηn Αθήνα, Πελοπόννησο και στις Κυκλάδες με στόχο να επισκεφθούμε μελλοντικά και άλλες περιοχές τις Ελλάδας αλλά και χώρες του εξωτερικού.

Οι εκδηλώσεις αυτές απευθύνονται σε επιχειρηματίες του τουρισμού (ξενοδοχεία, boutique hotels, μικρά και μεγάλα καταλύματα, βίλλες, αρχιτέκτονες, designers, κ.α) οι οποίες μπορούν να σας δώσουν την δυνατότητα να έρθετε σε άμεση επαφή και να πραγματοποιήσετε Β2Β συναντήσεις με επιχειρηματίες του κλάδου σας, αναπτύσσοντας έτσι νέες σχέσεις και ισχυροποιώντας τη θέση σας στην αγορά.

Το κοινό για να παρακολουθήσει από κοντά την εκδήλωση θα μπορεί να στείλει τα στοιχεία του για την κράτηση θέσης στo reserve your seat volos και στο reserve your seat ioannina ενώ στο Program&Speakers_Volos θα μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το event στο Βόλο.

*Σύντομα θα λάβετε το πρόγραμμα και τους ομιλητές για το Hospitality Goes Live Ioannina. 

b2b.coco-mat.com

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να διαγραφείτε από την λίστα μας όποια στιγμή επιθυμείτε, κάνοντας κλικ στη λέξη «unsubscribe» που θα βρείτε στο κάτω μέρος όλων των email που στέλνουμε ή στέλνοντας μας e-mail στην διεύθυνση [email protected] . Περισσότερες πληροφορίες για την διαχείριση των προσωπικών στοιχείων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας ότι μπορούμε να διαχειριστούμε τα στοιχεία σας για την αποστολή των νέων μας.

Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp για την αποστολή των ηλεκτρονικών μας νέων (newsletter). Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας να προωθηθούν τα στοιχεία σας στο MailChimp για να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης της συγκεκριμένης πλατφόρμας.