Ευχαριστημένοι Πελάτες

Η πολύχρονη εμπειρία μας στο θέμα του ύπνου και οι επιτυχημένες συνεργασίες μας με ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα σε ολόκληρο τον κόσμο, αποτελούν τους καλύτερους λόγους για να μας εμπιστευτείτε ως συνεργάτες για την επιχείρησή σας.

Σε συνεργασία με το τμήμα των διακοσμητών μας και καταξιωμένους αρχιτέκτονες, μπορούμε να σχεδιάσουμε tailor-mad προτάσεις που ανταποκρίνονται ακριβώς στις ανάγκες σας. Οι έμπειροι τεχνίτες στο εργοστάσιό μας κατασκευάζουν τα έπιπλα και τα στρώματά σας με μαεστρία και σεβασμό στην αειφορία. Χάρη στην ομάδα του aftersales απολαμβάνετε σιγουριά και υπηρεσίες υποστήριξης. Και, φυσικά, τα προϊόντα μας φέρουν καινοτόμα χαρακτηριστικά, όπως φερμουάρ, αφαιρούμενα και πλενόμενα καλύμματα, ή ρυθμιζόμενη ελαστικότητα, που διευκολύνουν την καθημερινή καθαριότητα του δωματίου και σας προσφέρουν τη δυνατότητα να χαρίσετε στους φιλοξενούμενούς σας ονειρεμένο ύπνο.

Επιλέγοντας την COCO-MAT για το ξενοδοχείο σας, δεν κερδίζουν μόνο οι φιλοξενούμενοί σας. Κερδίζετε κι εσείς μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να διαγραφείτε από την λίστα μας όποια στιγμή επιθυμείτε, κάνοντας κλικ στη λέξη «unsubscribe» που θα βρείτε στο κάτω μέρος όλων των email που στέλνουμε ή στέλνοντας μας e-mail στην διεύθυνση [email protected] . Περισσότερες πληροφορίες για την διαχείριση των προσωπικών στοιχείων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας ότι μπορούμε να διαχειριστούμε τα στοιχεία σας για την αποστολή των νέων μας.

Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp για την αποστολή των ηλεκτρονικών μας νέων (newsletter). Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας να προωθηθούν τα στοιχεία σας στο MailChimp για να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης της συγκεκριμένης πλατφόρμας.