Φυσικά προϊόντα προσωπικής φροντίδας για ξενοδοχεία

Εξοπλίστε το ξενοδοχείο σας με την νέα σειρά φυσικών προϊόντων προσωπικής φροντίδας και ομορφιάς, Zealots of Nature, με συστατικά που επιλέχθηκαν προσεκτικά για τη δύναμη και την απλότητά τους: παρθένο, ελληνικό ελαιόλαδο, βιολογικά βότανα, αρώματα & φυσικά αποστάγματα φυτών που βρίσκονται γύρω μας στην ελληνική φύση, σε συνδυασμούς από συνταγές με μακρόχρονη ιστορία.

www.zealotsofnature.com 

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να διαγραφείτε από την λίστα μας όποια στιγμή επιθυμείτε, κάνοντας κλικ στη λέξη «unsubscribe» που θα βρείτε στο κάτω μέρος όλων των email που στέλνουμε ή στέλνοντας μας e-mail στην διεύθυνση [email protected] . Περισσότερες πληροφορίες για την διαχείριση των προσωπικών στοιχείων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας ότι μπορούμε να διαχειριστούμε τα στοιχεία σας για την αποστολή των νέων μας.

Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp για την αποστολή των ηλεκτρονικών μας νέων (newsletter). Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας να προωθηθούν τα στοιχεία σας στο MailChimp για να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης της συγκεκριμένης πλατφόρμας.