Υπηρεσίες Branding & Marketing

ΑΚΟΥΣΤΕΙΤΕ! Tο branding μπορεί να γίνει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησής σας, να διαφοροποιηθείτε από την αγορά, ν’ αναβαθμίσετε την εικόνα σας και ν’ αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Η COCO-MAT έχει καταφέρει να τοποθετηθεί στη συνείδηση του καταναλωτή ως ένα premium brand στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Σε αυτά τα πλαίσια σας δίνεται η ευκαιρία να συνδεθεί το brand του ξενοδοχείου σας με το brand COCO-MAT μέσω του δικτύου της. Να υλοποιηθούν συνεργασίες και συν-διαφημίσεις με γνωστά διαφημιστικά μέσα της COCO-MAT και να σχεδιαστούν προωθητικές ενέργειες με τα κατάλληλα marketing εργαλεία, έτσι ώστε να δημιουργήσετε την εικόνα που επιθυμείτε για την επιχείρησή σας.

Πιο συγκεκριμένα μπορεί να υλοποιηθεί:

  1. Προβολή του ξενοδοχείου στο ξενοδοχειακό κατάλογο της COCO-MAT “Fine Hotels”.
  2. Προβολή του ξενοδοχείου στο Β2Β ξενοδοχειακό site της COCO-MAT.
  3. Δημιουργία καταχωρήσεων και συν-διαφήμιση σε επιλεγμένα περιοδικά, μεγάλης αναγνωσιμότητας.
  4. Δημιουργία διαφημιστικών banner για την προβολή του ξενοδοχείου.
  5. Προώθηση δελτίων τύπου της συνεργασίας στα media.

Δείτε τα εργαλεία διαφήμισης εδώ

Δείτε ακόμα:

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να διαγραφείτε από την λίστα μας όποια στιγμή επιθυμείτε, κάνοντας κλικ στη λέξη «unsubscribe» που θα βρείτε στο κάτω μέρος όλων των email που στέλνουμε ή στέλνοντας μας e-mail στην διεύθυνση [email protected] . Περισσότερες πληροφορίες για την διαχείριση των προσωπικών στοιχείων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας ότι μπορούμε να διαχειριστούμε τα στοιχεία σας για την αποστολή των νέων μας.

Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp για την αποστολή των ηλεκτρονικών μας νέων (newsletter). Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας να προωθηθούν τα στοιχεία σας στο MailChimp για να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης της συγκεκριμένης πλατφόρμας.