Φιλοξενία COCO-MAT

Μια ευχάριστη διαμονή ξεκινά για τους επισκέπτες σας με μία πρόσχαρη επαφή και ένα φιλόξενο χαμόγελο. Η ευγένεια και ο επαγγελματισμός ξεχωρίζουν. Ένα ευχάριστο κλίμα που βοηθά τους φιλοξενούμενους να χαλαρώσουν είναι επίσης απαραίτητο.

Όμως τελικά, το σημαντικότερο όλων στοιχείο της άριστης φιλοξενίας είναι ένα άνετο, αναπαυτικό κρεβάτι, όμορφα στρωμένα σεντόνια και ποιοτικά προϊόντα ύπνου. Αυτά τα στοιχεία έχουν αποτελέσει θεμέλιο λίθο και βάση της συνεργασίας μας με εκατοντάδες ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα σε ολόκληρο τον κόσμο, που σκοπό τους έχουν θέσει να προσφέρουν εξαιρετικού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας στους επισκέπτες τους.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να διαγραφείτε από την λίστα μας όποια στιγμή επιθυμείτε, κάνοντας κλικ στη λέξη «unsubscribe» που θα βρείτε στο κάτω μέρος όλων των email που στέλνουμε ή στέλνοντας μας e-mail στην διεύθυνση [email protected] . Περισσότερες πληροφορίες για την διαχείριση των προσωπικών στοιχείων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας ότι μπορούμε να διαχειριστούμε τα στοιχεία σας για την αποστολή των νέων μας.

Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp για την αποστολή των ηλεκτρονικών μας νέων (newsletter). Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας να προωθηθούν τα στοιχεία σας στο MailChimp για να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης της συγκεκριμένης πλατφόρμας.