Ξενοδοχεία COCO-MAT

Αν δεν έχετε ζήσει την εμπειρία ύπνου COCO-MAT, είναι μία ευκαιρία να επισκεφθείτε τα ξενοδοχεία μας στην Αθήνα και να ζήσετε από κοντά μία ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας και ύπνου. Τα δωμάτιά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με συστήματα ύπνου, έπιπλα και λευκά είδη, δημιουργώντας ένα ήρεμο και φιλόξενο περιβάλλον. Επίσης, μπορείτε να απολαύσετε πρωινό με υγιεινές πρώτες ύλες και τα χαμόγελα από το φιλόξενο προσωπικό μας. Δείτε το επιτυχημένο μοντέλο προσέγγισης του πελάτη μας και ακολουθήστε το και εσείς!

Δείτε το επιτυχημένο μοντέλο προσέγγισης του πελάτη μας και ακολουθήστε το και εσείς!

www.staycocomat.com/

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να διαγραφείτε από την λίστα μας όποια στιγμή επιθυμείτε, κάνοντας κλικ στη λέξη «unsubscribe» που θα βρείτε στο κάτω μέρος όλων των email που στέλνουμε ή στέλνοντας μας e-mail στην διεύθυνση [email protected] . Περισσότερες πληροφορίες για την διαχείριση των προσωπικών στοιχείων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας ότι μπορούμε να διαχειριστούμε τα στοιχεία σας για την αποστολή των νέων μας.

Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp για την αποστολή των ηλεκτρονικών μας νέων (newsletter). Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας να προωθηθούν τα στοιχεία σας στο MailChimp για να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης της συγκεκριμένης πλατφόρμας.