Υπηρεσίες Διακόσμησης

COCO-MAT interior design services

Στην COCO-MAT μπορούμε να ικανοποιήσουμε οποιαδήποτε ιδιαίτερη ανάγκη σας. O κάθε πελάτης μας είναι μοναδικός, ως εκ τούτου, προσπαθούμε να υλοποιήσουμε κάθε πιθανή ιδέα για το κατάλυμά του. Είμαστε σε θέση να σχεδιάζουμε υψηλής αισθητικής φωτορεαλιστικά σχέδια, να παράγουμε έπιπλα και κατασκευές σε ειδικές διαστάσεις, σύμφωνα πάντα με αισθητική και ποιότητα.

Η ομάδα των έμπειρων διακοσμητών αναλαμβάνει ένα έργο από την αρχιτεκτονική μελέτη σε συνεργασία με αρχιτέκτονες, την μελέτη της διακόσμησης, την έρευνα αγοράς μέσα από ένα ευρύ φάσμα προτεινόμενων υλικών καθώς και την επίβλεψη όλων των απαιτούμενων εργασιών έως την ολοκλήρωση του έργου.

Δείτε project πελατών εδώ

Δείτε ακόμα:

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να διαγραφείτε από την λίστα μας όποια στιγμή επιθυμείτε, κάνοντας κλικ στη λέξη «unsubscribe» που θα βρείτε στο κάτω μέρος όλων των email που στέλνουμε ή στέλνοντας μας e-mail στην διεύθυνση [email protected] . Περισσότερες πληροφορίες για την διαχείριση των προσωπικών στοιχείων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας ότι μπορούμε να διαχειριστούμε τα στοιχεία σας για την αποστολή των νέων μας.

Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp για την αποστολή των ηλεκτρονικών μας νέων (newsletter). Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας να προωθηθούν τα στοιχεία σας στο MailChimp για να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης της συγκεκριμένης πλατφόρμας.