Η ορθοσωματική αρχή

Η ορθοσωματική αρχή

Η ορθοσωματική αρχή στηρίζεται στην ιδέα ότι το σώμα μας γνωρίζει καλύτερα τι είναι ορθό για αυτό. Υπακούοντας στον κανόνα αυτό, δημιουργήσαμε εξαιρετικά ελαστικά στρώματα που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε σωματότυπου. Πολλαπλές στρώσεις φυσικών υλικών συνθέτουν κάθε προϊόν, δίχως, μάλιστα, τη συμβολή μεταλλικών ελατηρίων.

Η ορθοσωματική αρχή στηρίζεται στην ιδέα ότι το σώμα μας γνωρίζει καλύτερα τι είναι ορθό για αυτό. Υπακούοντας στον κανόνα αυτό, δημιουργήσαμε εξαιρετικά ελαστικά στρώματα που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε σωματότυπου. Πολλαπλές στρώσεις φυσικών υλικών συνθέτουν κάθε προϊόν, δίχως, μάλιστα, τη συμβολή μεταλλικών ελατηρίων. Τα λιγότερο ελαστικά υλικά, όπως ο κοκοφοίνικας, εγγυώνται τη στιβαρότητα του στρώματος, ενώ τα φύλλα του φυσικού καουτσούκ ακολουθούν πιστά το σχήμα του σώματος. Αντί να υποχρεώνουμε το σώμα να υποκύψει στους όρους ενός στρώματος με ελατήρια, σχεδιάσαμε αμέταλλα στρώματα που παραδίδονται «αμαχητί» στις ανάγκες του σώματος. Αυτή είναι η ουσία της ορθοσωματικής αρχής.

Ευ-ζην

Οποιοσδήποτε μπορεί να σας πει ότι ο καλός ύπνος είναι ο ακρογωνιαίος λίθος ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Αλλά υπάρχει κάτι περισσότερο που μπορείτε να κάνετε για την ευημερία σας από ό, τι απλά να είστε υγιής. Πάνω απ ‘όλα, είναι να είστε χαρούμενοι.
Η COCO-MAT υιοθετεί έναν τρόπο ζωής που βασίζεται σε απλές αξίες της ζωής που μπορούν να κάνουν κάθε ημέρα λίγο πιο χαρούμενη: ειλικρίνεια, υπευθυνότητα, φιλοξενία. Είναι ευκολότερο από όσο νομίζετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα υγιεινό πρωινό με πολλά φρούτα και λαχανικά. Να πηγαίνετε στη δουλειά με ποδήλατο τακτικά. Να καλωσορίζετε τους επισκέπτες με ανοιχτές αγκάλες. Να χαμογελάτε σε αγνώστους. Να γελάτε με φίλους.
Επειδή το να περνάμε όμορφες νύχτες, να κοιμόμαστε καλά, δεν είναι αρκετά, εκτός και αν κάθε νύχτα ανυπομονούμε να έρθει η επόμενη ημέρα.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να διαγραφείτε από την λίστα μας όποια στιγμή επιθυμείτε, κάνοντας κλικ στη λέξη «unsubscribe» που θα βρείτε στο κάτω μέρος όλων των email που στέλνουμε ή στέλνοντας μας e-mail στην διεύθυνση [email protected] . Περισσότερες πληροφορίες για την διαχείριση των προσωπικών στοιχείων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας ότι μπορούμε να διαχειριστούμε τα στοιχεία σας για την αποστολή των νέων μας.

Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp για την αποστολή των ηλεκτρονικών μας νέων (newsletter). Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας να προωθηθούν τα στοιχεία σας στο MailChimp για να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης της συγκεκριμένης πλατφόρμας.