Υπηρεσίες Γραφιστικής

Το γραφιστικό τμήμα της COCO-MAT δουλεύει με έμπνευση, ενθουσιασμό και αγάπη. Σχεδιάζουμε τα πάντα με πρωτοτυπία και έμφαση στη λεπτομέρεια αλλά και πλήρη αφοσίωση στον πελάτη και το όραμά του. Στόχος μας είναι να παράγουμε επικοινωνιακό υλικό υψηλής αισθητικής, σχεδιάζοντας την ονοματολογία, τα λογότυπα, την εταιρική ταυτότητα και κάθε είδους έντυπα ενώ παράλληλα αναλαμβάνουμε την επιμέλεια και υλοποίηση οποιασδήποτε εκτυπωτικής εργασίας.

Πιο συγκεκριμένα μπορεί να υλοποιηθεί:

  1. Σχεδιασμός και επανασχεδιασμός λογότυπου.
  2. Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας του ξενοδοχείου (επιστολόχαρτα, επαγγελματικές κάρτες, φάκελοι αλληλογραφίας).
  3. Δημιουργία υφασμάτινων τσαντών για την υπηρεσία “Laundry Bags”με την εκτύπωση του λογότυπου του ξενοδοχείου.
  4. Υφασμάτινες παντόφλες για τους επισκέπτες, κατασκευασμένες από υφάσματα και κοκοφοίνικα που ανακυκλώνονται στο εργοστάσιο της COCO-MAT.
  5. Υφασμάτινα μαξιλαράκια λεβάντας για δώρο προς τους επισκέπτες.
  6. Card postal με το λογότυπο του ξενοδοχείου για διαφημιστικό υλικό.
  7. Amenities για το μπάνιο.
  8. Δημιουργία ξύλινων και χάρτινων “Do not disturb” για τις πόρτες των δωματίων.

Δείτε project πελατών εδώ

Δείτε ακόμα:

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να διαγραφείτε από την λίστα μας όποια στιγμή επιθυμείτε, κάνοντας κλικ στη λέξη «unsubscribe» που θα βρείτε στο κάτω μέρος όλων των email που στέλνουμε ή στέλνοντας μας e-mail στην διεύθυνση [email protected] . Περισσότερες πληροφορίες για την διαχείριση των προσωπικών στοιχείων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας ότι μπορούμε να διαχειριστούμε τα στοιχεία σας για την αποστολή των νέων μας.

Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp για την αποστολή των ηλεκτρονικών μας νέων (newsletter). Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας να προωθηθούν τα στοιχεία σας στο MailChimp για να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης της συγκεκριμένης πλατφόρμας.