Υπηρεσίες πλύσης & leasing ιματισμού για ξενοδοχεία

Η COCO-MAT έχει μεριμνήσει για την πλύση ιματισμού και κλινοσκεπασμάτων του ξενοδοχείου σας σε συνεργασια με την Spick and Span η οποία διαθέτει μια υπερσύγχρονη μονάδα πλήρως εναρμονισμένη με τις οδηγίες διαχείρισης ιματισμού από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Η πολυετής εμπειρία, ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, η αποκλειστική συνεργασία με την COCO-MAT και οι υπηρεσίες χρονομίσθωσης (leasing) και ολοκληρωμένης διαχείρισης των εξαιρετικής ποιότητας λευκών ειδών COCO-MAT εγγυάται στους ξενοδόχους την πλήρη ικανοποίηση όλων των αναγκών τους.

www.spickandspan.gr

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να διαγραφείτε από την λίστα μας όποια στιγμή επιθυμείτε, κάνοντας κλικ στη λέξη «unsubscribe» που θα βρείτε στο κάτω μέρος όλων των email που στέλνουμε ή στέλνοντας μας e-mail στην διεύθυνση [email protected] . Περισσότερες πληροφορίες για την διαχείριση των προσωπικών στοιχείων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας ότι μπορούμε να διαχειριστούμε τα στοιχεία σας για την αποστολή των νέων μας.

Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp για την αποστολή των ηλεκτρονικών μας νέων (newsletter). Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας να προωθηθούν τα στοιχεία σας στο MailChimp για να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης της συγκεκριμένης πλατφόρμας.