Απο την Τζιά στους… Rolling Stones ... η αυθεντική φιλοξενία δεν «πληρώνεται», αλλά σε ανταμοίβει πάντα!

aigis_suites

Δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου τον Μάιο του 2017… Κάθε χρόνο τέτοια εποχή μου έρχεται στο μυαλό αυτό το ζευγάρι Αμερικανών που είχε κάνει κράτηση για μια εβδομάδα στο ξενοδοχείο μας.
Είχαν έρθει συστημένοι από μια φίλη τους που είχε μείνει σε εμάς δύο χρόνια πριν.
Ο Dale και η Simone έδειχνα να περνούν υπέροχα μόνο που ο καιρός είχε άλλα σχέδια…
Ήταν θυμάμαι εκείνο το Μάιο που το νησί είχε αποκλειστεί για 4 μέρες με απαγορευτικό…
Ένας Μάιος που δεν σου επέτρεπε να κάνεις και πολλά πράγματα…
Θέλοντας να ευχαριστήσουμε τους φιλοξενούμενούς μας αποφασίσαμε να τους μυήσουμε στα μυστικά της αυθεντικής Τζιας. Κάναμε εκδρομές στην ενδοχώρα, πήγαμε στην Επίσκοπη, μαζέψαμε μαζί κεράσια, μαγειρέψαμε αυθεντικές τζιώτικες συνταγές, γίναμε μια παρέα… Τους αγκαλιάσαμε σαν να είναι μέλη της οικογένειάς μας.
Η έκπληξη ήρθε μια από τις τελευταίες βραδιές όταν κάναμε μια μικρή γιορτή μεταξύ μας. Ο Τάκης έπαιζε όπως πάντα μουσική μέχρι που ο Dale του ζήτησε να βάλει κι αυτός κάποια δικά του κομμάτια.
Ζήτησε το Start me Up των Rolling Stones. Κι εκεί είναι που μας αποκάλυψε ότι είναι ο project manager του διάσημου συγκροτήματος.
Από εκεί ξεκίνησε για εμάς μια αναπάντεχη εμπειρία που δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ…
Τον Οκτώβρη του ίδιου χρόνου είμασταν καλεσμένοι του, στη συναυλία των Rolling Stones στο Παρίσι.
Η συγκίνηση ήταν μεγάλη. Μεγαλωμένοι εμείς με τα κομμάτια τους, να βρισκόμαστε ξαφνικά εκεί δίπλα τους στα παρασκήνια, στις πρόβες, στις VIP θέσεις, μαζί με τα 74 μέλη της οικογένειας τους ζώντας στιγμές που δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα.

Κι όλα αυτό που ζούσαμε συνοψίστηκε τόσο αληθινά και απλά σε μια φράση του Dale
«Όπως εσείς μας ανοίξατε το σπιτικό και την οικογένειά σας, έτσι κι εμείς σας ανοίξαμε τη δική μας».
Κάτι που αποδεικνύει ότι η αυθεντική φιλοξενία δεν «πληρώνεται», αλλά σε ανταμοίβει πάντα!

To Aigis Suites 

Πυρήνας θετικής ενέργειας και πολύτιμο σαν έργο τέχνης, το AIGIS SUITES, καλεί εκείνους που οδηγούνται από το ελεύθερο πνεύμα και την αισθητική τους, στην αναζήτηση μιας μοναδικής εμπειρίας, μόλις 60΄απο την Αθήνα. Αυτό το boutique hotel βρίσκεται  2.5 χιλ. από την Κορησία, το λιμάνι της Κέας, ξεπροβάλει σαν φυσική προέκταση του λόφου, όπου και οι 9 σουίτες του ατενίζουν το Βουρκάρι και το  γαλάζιο του Αιγαίου. Εξαιρετικά τοποθετημένο στην κορυφή του λόφου, καλά κρυμμένο από τα αδιάκριτα βλέμματα και μια ανάσα από την Αθήνα περιμένει να σας καλωσορίσει.

Η Λίζα, ο Τάκης και η Άννα, οι εμπνευστές και δημιουργοί αυτού του destination hotel έχουν φροντίσει για την παραμικρή λεπτομέρεια προκειμένου να ικανοποιήσουν κάθε σας επιθυμία που θα κάνει την απόδραση σας μοναδική.

‘’Χρειάστηκαν αμέτρητες ώρες ομαδικής δουλειάς, πολλοί τεχνίτες από διάφορες γωνιές της Ελλάδας και ατέλειωτες ώρες μελέτης για να δημιουργηθεί το Aigis Suites. Αυτό φαίνετε σε κάθε του γωνιά. Βράχοι λαξεύτηκαν, έπιπλα σκαλίστηκαν, κήποι δημιουργήθηκαν μέχρι να φτάσουμε στη σημερινή του εικόνα που μας δικαιώνει. Πέρα από το δικό μας πάθος και τους πολλοί καλοί μας φίλοι που συνέβαλαν στο αποτέλεσμα, το βασικό συστατικό ήταν και παραμένει ο ανθρώπινος παράγοντας, οι άνθρωποι του, όλοι εσείς, η «οικογένεια» του Aigis.’’

Πρόθεσή μας είναι να κάνουμε τα καλύτερο δυνατό για τις παροχές της κάθε σουίτας, θέλοντας να αισθανθείτε ότι μπαίνετε σε ένα περιβάλλον που σας ταιριάζει απόλυτα. Οι ιδιωτικές βεράντες, η μοναδική αρχιτεκτονική, η συγκλονιστικά μοναδική θέα μα πάνω από όλα το χαμόγελο και η διάθεση των ανθρώπων να εξυπηρετήσουν και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, είναι αυτά που θα σας ταξιδέψουν σε άλλη διάσταση.

Η ομάδα του Aigis, τα τελευταία 15 χρόνια, έχει καταφέρει να ενώσει ανθρώπους από όλα τα μέρη του κόσμου σε αυτό το μικρό ελληνικό νησί και να δημιουργήσει πετυχημένα την δικής τους οικογένεια, την «οικογένεια» του Aigis. Όπως και η ετοιμολογία της λέξης, η «οικογένεια» του Aigis απαρτίζεται από μια ομάδα ανθρώπων που μεγαλώνει μέσα στα χρόνια, όπου κάθε ένα μέλος της σέβεται το άλλο, μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα, αγαπούν τα ταξίδια και απολαμβάνουν να ζουν μοναδικές εμπειρίες του κάθε τόπου. Το Aigis είναι μια εμπειρία 360 μοιρών, μια πρωτοποριακή φιλοσοφία/ philosophy, μια ολιστική ιδέα/ concept, δεν προσφέρουμε απλά άλλη μια πολυτελής διαμονή. Αφυπνίζουμε όλες μας τις αισθήσεις, γι’ αυτό σε καλούμε να δεις την μοναδική θέα, και τα ηλιοβασιλέματα, να γεύτεις την πλούσια ελληνική κουζίνα, να ακούσεις τα ιδιαίτερα επιλεγμένα μουσικά concepts που εναλλάσσονται μέσα στο καλοκαίρι, να μυρίσειςαγγίξεις και γενικά να έρθεις σε επαφή με την φύση και μέσα από τις εκδρομές που διοργανώνουμε. Σκοπός μας είναι να καταφέρουμε προσωποποιημένες εμπειρίες, μοναδικές αναμνήσεις και αξέχαστες στιγμές που θα θυμόμαστε για πάντα. Έτσι είναι και η ιστορία που επιλέξαμε να μοιραστούμε ως απόδειξη του πως μπορεί η καλή φιλοξενία καθώς και οι διαπροσωπικές σχέσεις να πετύχουν μοναδικά κατορθώματα.

www.aigisuites.com 

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να διαγραφείτε από την λίστα μας όποια στιγμή επιθυμείτε, κάνοντας κλικ στη λέξη «unsubscribe» που θα βρείτε στο κάτω μέρος όλων των email που στέλνουμε ή στέλνοντας μας e-mail στην διεύθυνση [email protected] . Περισσότερες πληροφορίες για την διαχείριση των προσωπικών στοιχείων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας ότι μπορούμε να διαχειριστούμε τα στοιχεία σας για την αποστολή των νέων μας.

Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp για την αποστολή των ηλεκτρονικών μας νέων (newsletter). Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας να προωθηθούν τα στοιχεία σας στο MailChimp για να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης της συγκεκριμένης πλατφόρμας.