Το COCO-MAT Athens BC είναι το πρώτο ξενοδοχείο στον κόσμο με την πρώτη διεθνώς επίσημη πιστοποίηση “Pet Stay” με προδιαγραφές φιλικές προς τα κατοικίδια

dog

Το COCO-MAT Athens BC βρίσκεται στην διαδικασία απόκτησης του πρώτου διεθνώς επίσημου πιστοποιητικού Pet Stay Certification” από την TUV AUSTRIA και θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο παγκοσμίως που θα κατέχει όλες τις κατάλληλες προδιαγραφές ISO για να φιλοξενεί τους επισκέπτες που επιθυμούν να έχουν μαζί στο ταξίδι τους το κατοικίδιό τους.

Η πρώτη διαδικασία πιστοποίησης ολοκληρώθηκε με μία σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων από την νεοφυή επιχείρηση Woof Together, που δραστηριοποιείται στον pet friendly τουρισμό, προς το προσωπικό του ξενοδοχείου. Το περιεχόμενο των εκπαιδεύσεων είχε στόχο να προετοιμάσει την επιχείρηση να υποδεχθεί σωστά τους ταξιδιώτες με κατοικίδια, μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες, πρωτόκολλα διαχείρισης κρίσεων, σωστή κουλτούρα υποδοχής και απόκτηση ειδικών προϊόντων.

Δείτε το σχετικό video 

H Woof Together έχει επιλεγεί ως ένα από τα 30 καινοτόμα projects για το 2021 στην κατηγορία Hospitality από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού και έχουν επίσης επιλεγεί ως η startup με τον μεγαλύτερο αντίκτυπο στο Bootcamp του προγράμματος Leap στις ΗΠΑ.

Όπως προκύπτει από έρευνα, ένας σημαντικός αριθμός ευρωπαϊκών χωρών, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα, είναι οι 20 καλύτεροι pet-friendly προορισμοί που μπορούν να υποστηρίξουν τους ταξιδιώτες/ ιδιοκτήτες κατοικίδιων.

Επίσης, έδειξε πως η χώρα με τα περισσότερα pet-friendly ξενοδοχεία είναι η Ιταλία με 18,176 διαθέσιμα ξενοδοχεία. Ακολουθεί η Ρωσία με 10,831 ξενοδοχεία, η Πολωνία με 8,521, η Κροατία με 7,794 και η Ισπανία με 6,945. Η Ελλάδα κατατάσσεται στην 16η θέση με 2,733 ξενοδοχεία. Source:Taxi2Airport.com

Το μέλλον του τουρισμού βρίσκεται στην συμπερίληψη μοναδικών και ιδιαίτερων αναγκών που ικανοποιούν έναν πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού παγκοσμίως για την άριστη υποδοχή των κατοικίδιων τους.

b2b.coco-mat.com

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να διαγραφείτε από την λίστα μας όποια στιγμή επιθυμείτε, κάνοντας κλικ στη λέξη «unsubscribe» που θα βρείτε στο κάτω μέρος όλων των email που στέλνουμε ή στέλνοντας μας e-mail στην διεύθυνση [email protected] . Περισσότερες πληροφορίες για την διαχείριση των προσωπικών στοιχείων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας ότι μπορούμε να διαχειριστούμε τα στοιχεία σας για την αποστολή των νέων μας.

Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp για την αποστολή των ηλεκτρονικών μας νέων (newsletter). Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας να προωθηθούν τα στοιχεία σας στο MailChimp για να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης της συγκεκριμένης πλατφόρμας.