Γνωρίστε την ομάδα του Hotel Business της COCO-MAT Group!

Πίσω από τις εταιρίες βρίσκονται πάντα άνθρωποι.  Θα θέλαμε να σας συστήσουμε τους δικούς μας ανθρώπους, αυτούς που βρίσκονται πίσω από τη δράση του ομίλου της COCO-MAT και πιο συγκεκριμένα το ξενοδοχειακό τμήμα.

Άνθρωποι με χαμόγελο και πάθος, έτοιμοι να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε το δικό σας όραμα.

Έχοντας συνεργαστεί με περισσότερα από 6.500 καταλύματα, η ομάδα έχει αποκτήσει την απαραίτητη γνώση,ώστε να μπορεί να σας «κεντρίσει» και να σας προσφέρει ιδέες για να δημιουργήσετε κάτι ξεχωριστό.

Ο επαγγελματισμός και η αξιοπιστία είναι κύρια συστατικά μιας επιτυχημένης ομάδας, με αποτέλεσμα κάθε χρόνο το 67% των συνεργασιών μας να προέρχεται από ήδη ικανοποιημένους πελάτες που «επιστρέφουν» στην COCO-MAT. Αυτό πιστοποιεί με τον καλύτερο τρόπο, ότι μάλλον κάτι καλό κάνουμε!

Αν θέλετε να το ζήσετε και εσείς από κοντά, θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας υποδεχθούμε στους ειδικά διαμορφωμένους εκθεσιακούς χώρους μας.

Βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας καθώς και όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τις περιοχές δραστηριοποίησης της ξενοδοχειακής μας ομάδας στο παρακάτω εδώ

Δείτε εδώ ποιες περιοχές βρίσκονται τα Show Rooms

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να διαγραφείτε από την λίστα μας όποια στιγμή επιθυμείτε, κάνοντας κλικ στη λέξη «unsubscribe» που θα βρείτε στο κάτω μέρος όλων των email που στέλνουμε ή στέλνοντας μας e-mail στην διεύθυνση [email protected] . Περισσότερες πληροφορίες για την διαχείριση των προσωπικών στοιχείων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας ότι μπορούμε να διαχειριστούμε τα στοιχεία σας για την αποστολή των νέων μας.

Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp για την αποστολή των ηλεκτρονικών μας νέων (newsletter). Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας να προωθηθούν τα στοιχεία σας στο MailChimp για να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης της συγκεκριμένης πλατφόρμας.