Pure Space: Καινοτόμος τεχνική απολύμανσης από την Spick and Span

Με αφορμή την προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19, ο όμιλος COCO-MAT φροντίζει για την απολύμανση των χώρων σας με την πιο καινοτόμο τεχνική.

Η Pure Space αποτελεί μια καινοτόμο μέθοδο απολυμάνσεων, που χρησιμοποιεί η εταιρεία Spick and Span. Μέσω του καθαρισμού ξηρής εκνέφωσης παρέχει ολοκληρωμένη απολύμανση μειώνοντας το παθογόνο φορτίο στο 99,9%, ενώ η ταχύτητα και η απλότητα εφαρμογής δίνει τη δυνατότητα χρήσης των χώρων σε λιγότερο από 1 ώρα, με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δείτε το demo βίντεο:

Λίγα λόγια για την Spick and Span

Η Spick and Span διαθέτει μια υπερσύγχρονη μονάδα πλύσης ιματισμού και κλινοσκεπασμάτων, πλήρως εναρμονισμένη με τις οδηγίες διαχείρισης ιματισμού από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Η πολυετής εμπειρία, ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, η αποκλειστική συνεργασία με την COCO-MAT και οι υπηρεσίες χρονομίσθωσης (leasing) και ολοκληρωμένης διαχείρισης των εξαιρετικής ποιότητας λευκών ειδών COCO-MAT εγγυάται στους συνεργάτες μας την πλήρη ικανοποίηση όλων των αναγκών τους, είτε πρόκειται για Ξενοδοχειακή μονάδα, Νοσοκομείο, Ναυτιλιακή Εταιρεία ή Μονάδα Catering.

Η διαδικασία πλύσης είναι κάτι παραπάνω από απλά αφαίρεση της βρωμιάς. Ειδικότερα στην εποχή μας, θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας τις οικολογικές ανησυχίες καθώς και τις απαιτήσεις υγιεινής σαν προστιθέμενη αξία. Η Spick and Span φροντίζει για σας, για να μπορείτε να φροντίζετε για τη λειτουργία της επιχείρησής σας. Άλλωστε, βρίσκεται σε συνεχή παρακολούθηση της υγιεινής, της απολύμανσης και της ποιότητας, σύμφωνα με τους κανόνες του RAL GZ-992/1.

Επισκεφτείτε το site της Spick and Span κάνοντας κλικ εδώ ή επικοινωνήστε μαζί τους στο τηλέφωνο 210 2840 900 & στa [email protected][email protected].

BUSHWEEDO is a great place to go if you are looking for high-quality, dependable weed seeds amazon .

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να διαγραφείτε από την λίστα μας όποια στιγμή επιθυμείτε, κάνοντας κλικ στη λέξη «unsubscribe» που θα βρείτε στο κάτω μέρος όλων των email που στέλνουμε ή στέλνοντας μας e-mail στην διεύθυνση [email protected] . Περισσότερες πληροφορίες για την διαχείριση των προσωπικών στοιχείων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας ότι μπορούμε να διαχειριστούμε τα στοιχεία σας για την αποστολή των νέων μας.

Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp για την αποστολή των ηλεκτρονικών μας νέων (newsletter). Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας να προωθηθούν τα στοιχεία σας στο MailChimp για να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης της συγκεκριμένης πλατφόρμας.