Xenia 2019 Ο Όμιλος COCO-MAT συμμετέχει δυναμικά στην premium ξενοδοχειακή έκθεση

Coco-Mat at Xenia 2019

Και φέτος, η COCO-MAT ανανεώνει το ραντεβού της με την premium ξενοδοχειακή έκθεση Xenia για το 2019, δίνοντας το δυναμικό παρών της στις 23, 24 και 25 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.

Η σχέση της COCO-MAT με τη φιλοξενία είναι -εκτός από μακρόχρονη- εμπειρική. Έχοντας βαθύτατη γνώση των αναγκών μιας ξενοδοχειακής μονάδας, καθώς και των προσδοκιών που έχουν οι πελάτες, η εταιρεία δημιούργησε εταιρείες με ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες υποστήριξης, με σκοπό να εξασφαλίσει σφαιρικά την ποιοτική φιλοξενία.

Από την εμπειρία ύπνου μέχρι τα είδη προσωπικής περιποίησης και από το σχεδιασμό ταυτότητας έως τη διαχείριση ιματισμού, όλα είναι ειδικά σχεδιασμένα για να αναβαθμίσουν τη λειτουργία της επιχείρησής σας σε όλα τα επίπεδα.

Επισκεφτείτε μας στην Xenia 2019 για να ενημερωθείτε για όλες τις εταιρείες του ομίλου μας καθώς και για τα μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουν.

Πιο συγκεκριμένα θα μπορέσετε να βρείτε προϊόντα από τις εταιρείες COCO-MAT | Zealots of Nature | Spick and Span | COCO-MAT.bike | Natuzzi

Ελάτε στην οικογένεια COCO-MAT

Δημιουργώντας συνεργασία με τον Όμιλο της COCO-MAT εντάσσεστε στην οικογένειά της και συνδέεστε με ένα δυναμικό, παγκόσμιο brand. Αποκτάτε πρόσβαση στο δίκτυο πελατών της και κερδίζετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην ξενοδοχειακή αγορά.

Μπορείτε να προσφέρετε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες σας και όλο αυτό με την υποστήριξη ενός brand που δεν κατασκευάζει απλά στρώματα, αλλά μπορεί να σας προσφέρει νέες, ανταγωνιστικές ιδέες και να σας μεταλαμπαδεύσει την εμπειρία που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια στο κομμάτι των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Είμαστε ανοιχτοί να σας προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας, ώστε να μπορέσετε να γνωρίσετε στον μέγιστο βαθμό τη φιλοσοφία μας.

 

Λεπτομέρειες:

Πού: Metropolitan Expo, στο Hall 4 Stand B02C01C3

Πότε:

Σάββατο 23 Νοεμβρίου – 10:00-19:30

Κυριακή 24 Νοεμβρίου – 10:00-19:30

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου – 10:00-19:00

 

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να διαγραφείτε από την λίστα μας όποια στιγμή επιθυμείτε, κάνοντας κλικ στη λέξη «unsubscribe» που θα βρείτε στο κάτω μέρος όλων των email που στέλνουμε ή στέλνοντας μας e-mail στην διεύθυνση [email protected] . Περισσότερες πληροφορίες για την διαχείριση των προσωπικών στοιχείων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας ότι μπορούμε να διαχειριστούμε τα στοιχεία σας για την αποστολή των νέων μας.

Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp για την αποστολή των ηλεκτρονικών μας νέων (newsletter). Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας να προωθηθούν τα στοιχεία σας στο MailChimp για να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης της συγκεκριμένης πλατφόρμας.