Το ξενοδοχείο “VRAHOS” πιστοποιήθηκε επισήμως ως “BOUTIQUE HOTEL” Αποκλειστικός συνεργάτης της COCO-MAT

To ξενοδοχείο VRAHOS, στη Φολέγανδρο, πιστοποιήθηκε επισήμως ως “BOUTIQUE HOTEL” από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος για την αυθεντικότητά του, τον παραδοσιακό σχεδιασμό του σύμφωνα με τα τοπικά πρότυπα και τις παροχές του.

Η προαναφερθείσα πιστοποίηση είναι μια ακόμα ένδειξη της συνεχούς προσπάθειας της οικογένειας Άγα και του προσωπικού του ξενοδοχείου, προσφέροντας υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες στο μέγιστο βαθμό.

Η COCO-MAT επιλέχθηκε να είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης του VRAHOS BOUTIQUE HOTEL προσφέροντας ποιοτικά συστήματα ύπνου από φυσικά υλικά για ξεκούραστη διαμονή ορίζοντας την απόλυτη φιλοξενία.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να διαγραφείτε από την λίστα μας όποια στιγμή επιθυμείτε, κάνοντας κλικ στη λέξη «unsubscribe» που θα βρείτε στο κάτω μέρος όλων των email που στέλνουμε ή στέλνοντας μας e-mail στην διεύθυνση [email protected] . Περισσότερες πληροφορίες για την διαχείριση των προσωπικών στοιχείων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας ότι μπορούμε να διαχειριστούμε τα στοιχεία σας για την αποστολή των νέων μας.

Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp για την αποστολή των ηλεκτρονικών μας νέων (newsletter). Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας να προωθηθούν τα στοιχεία σας στο MailChimp για να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης της συγκεκριμένης πλατφόρμας.