O ύπνος COCO-MAT πρωταγωνιστεί στα βραβευμένα, ως τα καλύτερα Ελληνικά καταλύματα, για το 2018!

Τους καλύτερους στην ελληνική φιλοξενία ανέδειξε για άλλη μια χρονιά η Trivago και η COCO-MAT είναι ο κύριος προμηθευτής τους, στο εξοπλισμό των δωματίων τους, με υψηλής ποιότητας συστήματα ύπνου.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η trivago βράβευσε τα καλύτερα καταλύματα για το 2018 αναγνωρίζοντας την ποιότητα στη διαμονή των ελληνικών καταλυμάτων.

Οι έξι κατηγορίες στις οποίες βραβεύτηκαν με τα trivago Αwards 2018 οι Έλληνες ξενοδόχοι είναι οι κατηγορίες 3,4, και 5 αστέρων, οι κατηγορίες Εναλλακτικό κατάλυμα, Best Value for Money και Καλύτερο ξενοδοχείο προτιμώμενης αλυσίδας στην Ελλάδα.

Δύο ξενοδοχεία τα οποία αναδείχθηκαν κορυφαία στην κατηγορία τους προέρχονται από την Κρήτη, το Eleonas Country Village, το οποίο αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά πρώτο στην κατηγορία 3 αστέρων και το Casa Moazzo, το οποίο αναδείχθηκε ως το καλύτερο εναλλακτικό κατάλυμα. Στην κατηγορία 5 αστέρων βραβεύθηκε επίσης για δεύτερη, συνεχή χρονιά το Lindos Blu από τη Ρόδο, ενώ στην κατηγορία 4 αστέρων ξεχώρισε το Astra Suites στο Ημεροβίγλι της  Σαντορίνης. Τέλος οι ταξιδιώτες επέλεξαν ως καλύτερο κατάλυμα στην κατηγορία Best Value for Money το ξενοδοχείο Πύργος Αδράχτι στο Καστράκι, στην Καλαμπάκα.

Μαζί με τα ανεξάρτητα ξενοδοχεία φέτος η εταιρεία βράβευσε και τα καλύτερα αξιολογημένα ξενοδοχεία προτιμώμενων αλυσίδων στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, το Mykonos Theoxenia και το Palace Athena Grecotel Boutique Hotel.

Tα ξενοδοχεία που είναι εξοπλισμένα με COCO-MAT προιόντα και οι πελάτες απολαμβάνουν τον ύπνο τους είναι τα: Casa Moazzo στην Κρήτη, Lindos Blu από τη Ρόδο, Astra Suites στο Ημεροβίγλι της  Σαντορίνης, Πύργος Αδράχτι στο Καστράκι, στην Καλαμπάκα.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να διαγραφείτε από την λίστα μας όποια στιγμή επιθυμείτε, κάνοντας κλικ στη λέξη «unsubscribe» που θα βρείτε στο κάτω μέρος όλων των email που στέλνουμε ή στέλνοντας μας e-mail στην διεύθυνση [email protected] . Περισσότερες πληροφορίες για την διαχείριση των προσωπικών στοιχείων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας ότι μπορούμε να διαχειριστούμε τα στοιχεία σας για την αποστολή των νέων μας.

Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp για την αποστολή των ηλεκτρονικών μας νέων (newsletter). Πατώντας στο «Εγγραφή» δίνετε την συγκατάθεση σας να προωθηθούν τα στοιχεία σας στο MailChimp για να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης της συγκεκριμένης πλατφόρμας.